Sunday, July 17, 2011

Cerita di KML

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Hai. Pagi yang indah untuk aku update blog usang tok. Sebelum ya, aku nak padah lok, Salam Nisfu Syaaban kepada semua muslim dan muslimah di muka bumi ini. Minta maaf atas segala salah laku, kekasaran bahasa, dosa besar dan kecil aku terhadap kau. Alah sapa2 jak la. Okay done.

Now what. Aku nak cerita kisah suka dan duka aku di situuuukkk. Dengan alunan lagu brick by boring brick by paramore, i start my cerita.
Aku mkn mi sedap tok tek oi. Malas nak turun gi cafe. Dah belom mandik. Jd, ambik aek, ambik heater, masak aek. Dan seterusnya. mkn la. Eh riya nak, aku blajar kat cafe. Malam. Sorang2. Tengah suk blaja ada makhluk Allah dtg ngagak aku. Tp nang kiut la. Jap ah.


Kiut nak. Bok ko tauk. Pusak tok mcm paham jak aku tengah boring ya nya ngagak aku. Siap nait atas buku gik ya. Mijak buku nya tok. Tulah! Patut sik pande2 kau. Tulah ngan ilmu. Pasya ada sigek hari tok, jalan ku kat koridor ya nak. Sorang. Dari jaoh ku ngga pusak tido tengah jalan. Okay agak la ku tek nak. Agak2 jak, tauk gine nya tido? Nang tulah la cara tido. Kalah kuak lentang.


Nya tok sik mati ah. Ny tido. Nikmat alu jak tido eh.

Okay sekda modal dah ku nak taip tok. Aku sher gambar jak la oh.


Tok kat dewan kuliah. Sejok oi. Semenara nggu pensyarah dtg tok. 


Tok la stadium mekorg. Astaka nama nya. Yeah


Tok klasmate ku. study group la tek nak. Kat cafe sementara nggu start kuliah.
 Dah la. Byk gambar snanya tp malas lah. Ya jak kali. Boring kan? Sapa soh baca. Bahbah. Babai.